Thursday, February 17, 2011

Online Shopping

Salam... (^_^)v hari ni rasa seronok... sebab dh mula keja... lama dah tinggal kat rumah, bosan la pulak.. kira rezeki la dapat keja ni... =) saya lagi seronok sebab barang online shopping dah sampai petang tadi... =)
saya dah biasa shopping online, jadi tak takut sangat la, insyaAllah diorang ni jujur, takde lagi kena kes tipu... Alhamdulillah... kalau shopping online, pilihan ade byk, tapi kalau kat shopping komplex, limited la, tak banyak pilihan... online senang jugak, tak payah nak jalan2, klik2 je... hehehhe~~~

Beli inner online dari shawl street...

Ni inner loose... tak la melekap sangat dekat muka... Hodoh la pakai inner yang melekat... muka nampak mcm pinggan pulak... hehe~~ harga pun ok jgak..RM12 je satu...hari tu dh beli kat kedai, tp x best la...mahal, pastu ketat, melekat ke muka...tak cantik langsung...So, hari tu tengok adik pakai, cantik je inner dia, ada muncung... nampak comel.. tu la nak beli jugak... sekali beli, nak 3 sekali... hehe~~ inner ni best, telinga pun tak sakit... =)





kalau nak beli, bukak la link ni ---->> KLIK disini ...harga dia berpatutan... lagipun saya dah biasa shooping online, ni kira ok, sbb delivery dia pun cepat.. =)) so, selamat bershopping... (^_^)v
.
.
.
.

No comments:

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~