Friday, December 30, 2011

Juicy Prosperity Burger

McValue Lunch... Lai~~ Lai~~ Lai~~ Hehehe~~~ Lunch dengan Kak Ramziyah hari ni... Terkejar-kejar dengan Prosperity Burger... Dah berapa lama Prosperity Burger keluar, baru hari ni dapat makan... Nasib baik sempat... Kalau tak, kempunan telur ikan temakul... Heheheh~~~ (^_^)

Prosperity Burger dan Kak Ramziyah
Sodappp betul kan?? Daging nya yang juicy ditambah dengan sos lada hitam... Wahhh~~~ Nyum3~~~ (^_^) Kak Ramziyah makan lebih awal, tapi memandangkan saya ni pelahap, saya jugak yang habis dulu dan menunggu kak Ramziyah habis makan... Hahahah~~~

Nyum3~~~ Sayang pulak nak habiskan last bite... Heheheh~~~ (^_^)
 .

No comments:

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~