Sunday, January 8, 2012

BFF... My 24th Birthday

Malam tadi dah 7 Januari... Masih lagi celebrate Birthday saya... Tak habis-habis lagi kan??? Saya birthday sebulan kot... Hhehehhe~~~ Malam tadi celebrate sambil makan-makan kat D11... Seronok sangat... Thanks Kak Ramziyah, Firdaus, Aziz, Azlan dan Azmil...


Plan awal nak pegi makan kat Anuar SteamBoat, kat belakang D11 je kedai dia. Senang je nak carik. Tapi tak jadi nak makan kat situ, sebab portion makanan dia nampak sikit dan susah kalau nak tambah-tambah... Jadi, last2 makan kat D11 jugak... Takde tempat lain yang boleh lawan D11... Hehehhe~~~ (^_^)
Tengoklah wajah-wajah ceria yang mengembirakan saya... Tak pernah lagi saya celebrate bersama kawan-kawan... (^_^) Birthday tahun ni saya betul-betul seronok sebab ada diorang walaupun ada beberapa perkara yang tak mengembirakan dah berlaku... 


Selain makan-makan... Saya dapat hadiah jugak... Heheheh~~~ Cantik... Mug yang ada gambar saya... (^_^) Thanks Kamu semua... =) Mug tu nanti boleh la guna kat tempat kerja... Kenangan bersama mereka... =)


Antara gambar-gambar gelagat ceria budak kecik malam tadi... (^_^)

Tengah tengok result 4D... hahaha~~~

Sekarang ni umur dah 24 tahun... Kena matang sikit dan tak boleh la nak jadi budak-budak lagi... (^_^)v
.

No comments:

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~