Sunday, February 5, 2012

3 Wanita berJubah Berkeliaran di Water Front

Hehehe~~~ Macam seram je bunyi... Lepas je habis majlis Malam Cinta Rasul yang saya post dalam entry yang sebelum ni, kami terus keluar pergi minum dan jalan-jalan pergi Water Front tengok Fun Fair... Hehehe~~~


Saja je tak nak balik dulu... Singgah ljalan-jalan di pasar walaupun pakaian agak tak sesuai. Lantak la... Janji hati senang... Semua orang tengok semacam je bila tengok perempuan berjubah hitam merayau di pasar tengah-tengah malam... Kehkehkeh~~~ Masa jalan-jalan, jumpa la dengan Firdaus, Aziz dan Azmil yang pergi tengok FunFair jugak... (^_^)


Bila fasyen agak lain dari orang lain, seronok jugak kan??? Sebab semua orang tengok pelek... Heheheh~~
Pakaian dah cun dah... Sopan je... Tapi perangai macam budak-budak... Nakal~~~ Macam budak-budak tadika yang dilepaskan mak bapak...Maaf la ye sebab pakai pakaian macam ni... Tak dapat nak salin dulu... hehehe~~~

Ngeh3~~ =)
Main je Keja... =)
Main Pondok-pondok... Hehehe~~~
Alololooo~~~ Kesian... Hahah~~~
Dah sudah la tu... Pukul 12 tengah malam dah... (^_^) Tapi tak berasa pulak dah tengah malam sebab di kawasan Fun Fair tu masa ramai orang... Hehehhe~~~
.

No comments:

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~