Friday, March 30, 2012

My 1st Coach Coming Soon

Dah 2 or 3 tahun rasanya rasanya saya tak beli dan tak guna handbag... Ada handbag, tapi bukan yang proper handbag... Selama ni saya guna sling bag je... Entah kenapa tak minat dengan handbag, maybe sebab sling bag nampak lagi style kot... Hehehe~~~ Minat kan lain-lain...

Takde beza pun dua ni... Hehehhe~~~
Sekarang ni tiba-tiba minat dan ingin nak guna handbag balik bila dah mula berkerja... Mana tak nya, bila nak pergi kenduri atau pergi kerja, pakai baju kurung nampak cantik dan sopan je kan... Tapi bila pandang betul-betul, ada something spoil sebab sling bang tu melintang je kat tengah badan... Hilang ayu... Nampak macam student dah pulak... Hehehheh~~~

Tapi, dah beberapa hari saya ajak adik, kawan dan dia jalan-jalan kat shopping mall, tak nampak pun yang best. Lebih-lebih lagi saya ni jadi bermasalah untuk pilih, sebab bila dah lama tak pakai, secara automatik jadi tak pandai nak pilih mana satu cantik dan sesuai... Hurrmmm~~~ Yang kat bawah ni cantik kan??? (^_^)

Coach Brooke yang Kak Norlia guna nampak cantik dan smart
Saya tengok kak Norlia yang sama pejabat dengan saya pakai Handbag Coach warna hitam... Nampak simple, smart dan cantik je... So, saya pun berminat jugak... Tapi masalahnya bag tu takde pulak jual kat sini... (-_-) Solutionnya, tempah la online dari US sebab lebih murah... Deposit separuh dan dalam 2 minggu lagi insyaAllah sampai kat saya... Harap-harap sampai la yerr... Tak kena tipu... Ngeh3~~~ InsyaAllah tak kena tipu kot, sebab yang jual online tu kawan kak Norlia... Coach yang bawah ni la yang saya nak tu...

Ni yang saya order... Kod F17183... Khaki Gold... (^_^)
Kalau kiriman tu sampai dalam 2 minggu ni, maksudnya saya tak kena tipu la... Hehehhe~~~ Nanti saya update lagi...
Update : Dah Sampai sebulan kemudian >>> Coach Delivery (^_^)

Take care people... : )

No comments:

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~