Thursday, March 15, 2012

Update Status Kosong...

Macam best je kalau nak main-main kan??? Hehehhe~~~ Dah tak tau apa nak update, tapi nak jugak update status tu, letak je la status kosong... (^_^)


Copy dan Paste je kod ni kat dalam status, lepas tu post...

@[0:0: ]
@[0:0: ] 
@[0:0: ] 
@[0:0: ] 

Selamat Mencuba... (^_^)v
.

No comments:

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~