Sunday, April 15, 2012

Segmen : Ben Ashaari Tanya 5 Blog Best Pilihan Saya


Blog yang menjadi pilihan saya... (^_^)

Kagum dengan rekaan fesyen dari Hatta yang lain dari yang lain 

Editor gambar yang baru bermula dan kreatif

Blog berunsurkan nasihat dan cerita-cerita pengajaran

Blogger comel dan penulisan nya simple serta menarik untuk dibaca

Blog yang simple tetapi mempunyai perkongsian yang menarik serta update dengan hal-hal yang terkini

10 comments:

MawardiYunus said...

dari segmen yg sama :)

Zamani said...

tak join, tp Zam nk tmpg bw kat sini~ :)

cyda said...

lifedearstory.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

datang sini ^^v nah gulagula --o

RochelMayMei said...

Dari segmen yang sama.. http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html :)

Kak Yatt said...

tQ Zam, cyda & rochelmaymei... =)

Mieya Atiera said...

Hai. Thanks for the sharing. Btw, jemput singgah ke belog Mieya :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Lulu Caldina said...

Semua yang terbaik.. Pandai awak pilih eh ;)  [info]

ary_lee said...

wish my blog to be on d list soon^^
Nice to know U^^

*Sorry.. ayat COPY PASTE..
Banyak sgt nak kena taip^^*

Yatt Moore said...

jom join segmen ni untuk sokong blogger baru macam saya... =)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-jalan-jalan-membaca-blog.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~