Thursday, April 19, 2012

Segmen : Blog Pilihan Zamani 84

Morning... (^_^) Mulakan harimu dengan senyuman OK... =)

Hari ni pagi-pagi lagi saya dah online jenguk-jenguk bloggers... Membaca dan membelek apa yang menarik hari ni... Tengah buka sana buka sini, terjumpa pulak dengan Segmen abang Zamani ni... 

Saya tak tau la sama ada Blog saya ni menarik untuk dibaca atau syok sendiri je... Sebab masing-masing ada cara penyampaian yang tersendiri... (^_^) Tapi takpe, saya nak join jugak Segmen abang Zamani ni... Sebab kritikan dan pujian tu akan meng-upgrade-kan kita... (^_^) Entah bahasa apa kah itu... =)

Seperti biasa, kalau nak join jugak segmen ni, korang klik je tajuk kat bawah ni...OK... (^_^)



Take Care People... (^_^)

16 comments:

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

AyueJean said...

dtg dri segmen same.... =D
Singgahlah blog sy ye....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Yatt Moore said...

Thanks yee... =) marilah join segmen ni pulak untuk sokong blogger baru macam saya... =) http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-jalan-jalan-membaca-blog.html

mieraahajis said...

da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

Pecinta pink^^ said...

salam sy singgah bw dari segmen same,,jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh^^

Nisa said...

Saya dah join! :]

Mrs.BuduBilis said...

salam...dari segmen yang sama. done follow u,dont forget to follow me back

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Pka Rahim said...

hi pka pon join tau.
jom pegi blog pka :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

terima kasih..!!

FL blogh0use said...

weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

btw, salam perkenalan ;)

Mr. E'raz Fadli said...

BW dari segmen yang sama.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

AyueJean said...

dtg dri segmen same.... =D
Singgahlah blog sy ye....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

+kasih+ said...

Jalan-jalan BW.. tinggal jejak..

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

*maaflah ayat copypaste.. :)

keli menari said...

salam ukhwah :)

ary_lee said...

Biarpun lewat menerjah,..
Ku teruskan jua^^

*Sorry copy paste je^^

Ayiesha Sani said...

dtg melawat..selamat bersegmen ye..:-)

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~