Sunday, April 15, 2012

Segmen : Blogwalking & Saya Nak Masuk Bloglist Promosi Blog

Ni segmen terakhir yang saya join untuk hari ni... Segmen yang ke 4 sebelum saya masuk tidur nanti... (^_^) Kalau korang nak join segmen... Seperti biasa klik je tajuk kat bawah ni... (^_^)



Take Care People... =)

11 comments:

Pecinta pink^^ said...

salam kak yatt,,terima kasih join segmen sy,,senarai peserta da di update di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmenblogwalking-saya.html

Yatt Moore said...

Terima kasih jugak tolong promote blog saya... (^_^)

Amirul Afika said...
This comment has been removed by the author.
ZieRa said...

Ziera join segmen ni juga.. Selamat berkenalan..

Iena Eliena said...

singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

hamzah ian said...

wahhh ada segmen.. gud luck dgn segmen.. hehe

Yatt Moore said...

Jum join segmen ni jugak...untuk sokong saya sebagai blogger baru... =)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-jalan-jalan-membaca-blog.html

icumm said...

Salam ukhuwah...icumm dari segmen yg sama..jmputlah dtg jenguk2 ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/

AyueJean said...

dri segmen yg same......

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

۩PinkyLady687۩ said...

salam perkenalan..singgah sini..dr sgmen y sma..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Pecinta pink^^ said...

salam,,giliran blog kak yatt di promosi..jmput baca entry ini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/bloglist-promosi-blog-minggu-inijom.html maseh:)

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~