Monday, May 7, 2012

Special Delivery... COACH hand bag... Yeayyy!!!

Coach Brooke F17183... (^_^)
Hari ni actually hati agak panas sebab ada orang dah mungkir janji... Tapi tak jadi nak panas sebab abang posmen hantar sesuatu kat saya hari ni... JENG3!!! Barang yang saya tunggu-tunggu hampir sebulan dah sampai...  Sebulan lebih dah rasanya kalau ikut tarikh dalam entry yang lepas masa saya baru order hari tu... KLIK >>> My 1st Coach Coming Soon... Order dari US, sebab tu la lambat sampai... Tapi tetap seronok... =)
Jom bukak sama-sama... (^_^)

Pak Cik posmen bagi... =)
Ada plastik lagi... =)
Bukak lagi... Ada plastik lagi.. =)
TadaaaAAaaaa~~~ (^_^)
Hehhehe~~~ Saya tak pakai lagi, simpan balik... Nanti-nanti la pakai... Kat atas tu gambar dari internet, tapi beg yang sama... (^_^)
Bukak je packing, Kak Norlia pun ajar macam mana nak tengok benda tu original ke tidak... Entah laa... Saya pun tak tau sangat... Sebab tak ambik kisah asalkan cantik, menarik dan sedap pakai... (^_^)

No.Siri : F17183... dan bla..bla...bla... hehehe~~~

Muka banyak senyummm (^_^)

2 comments:

Cik Adieb said...

Siyes,smart arr beg tu :p

Yatt Moore said...

TQ Adieb... Smart kan??? tak rugi beli... Senyum pun sampai ke telinga... hehehe~~~ =D

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~