Tuesday, October 9, 2012

Mug yang Bersanding

Comelnya Mug kawen... Hari tu hadiahkan Mug Biru dan **** untuk birthday Encik Suami, pastu saya mintak dia bagi mug jugak, sebab tak puas hati dia sorang je ada mug comel... (^^,) Mug Pink saya ni beli kat Giant je hari tu.... Pink!!~~ (^^,)

Mug pun nak kawen, bagi Mug bersanding dulu sebelum pakai, kebetulan ada pelamin kat rumah sekarang ni... =D

Baby Pink....&....Baby Blue
Encik Suami.... Baca ayat kat mug tu setiap hari yerr...

"A Heart that loves is always young" (^_^)

No comments:

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~