Monday, November 5, 2012

Happy 24th Birthday Endud

Happy Birthday Mohd Firdaus... Actually 30 Oktober lepas, tapi kami celebrate lambat sikit... maklumlah nak jumpa YB kena ada appointment.. Hampehh~~ (-_-)

Inilah Kami.... =)
Dah lengkap harijadi kami tahun ni rasanya... Birthday Saya mendahului awal tahun, pastu Birthday Kak Ramziyah, yang lain-lain dan jadi penutupnya Mohd Firdaus... (^_^) Gambar Birthday Boy kat bawah ni... =D

Birthday Boy,. =)
24th birthday... =)
Terlebih dahulu nak ucapkan Terima Kasih banyak-banyak kat Kak Ramziyah sebab belanja kami semua makan di McD malam tu... =)

Saya dan Encik Suami... =)

Take Care People... =)

3 comments:

myRhythm said...

sama-sama...kelak birthday ktk gik..hahaha...

Nurhayati Morshidi said...

Pusing2 nang x jauh la birthday kita tok kak zee... hhehhehe~~~ =)

myRhythm said...

hahaha..aok yalah owhh..xberasa...dh birthday ktk gik..

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~