Friday, November 2, 2012

Projek Rama-rama Part 1... Update...


Assalamualaikum... (^_^) 2 bulan lepas saya ada tulis macam mana saya buat Wedding Dress dan Veil sendiri dalam Entry >>>Projek Rama-rama Part 1<<< kan??? Kalau tak ingat, boleh baca balik Entry lama... (^^,)

Tapi, dalam entry lepas tak nampak lagi bagaimana rupa bila dress tu dipakai sebab belum lagi hari persandingan... Pada 28 Oktober 2012, barulah saya pakai dress tu. Lepas disiapkan 2 bulan lepas, saya tak cuba lagi sebab takut kalau tak cantik nanti sedih pulak nak pakai... Alhamdulillah saya sendiri berpuas hati bila tengok... =)

Butterfly Wedding Dress... =)
Kalau dimata saya, dress tu cantik sebab hasil tangan dan titik peluh sendiri buat hiasan... Tapi mungkin ada yang rasa tak cantik... Sebab lain orang, lain selera dan minatnya... (^_^)



Sharing is Caring... =)
Butterfly Wedding, Tema Rama-rama, Butterfly Dress, Pink Butterfly Wedding, Pink Theme Wedding, Black pink wedding, 

No comments:

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~