Friday, December 7, 2012

Nothing...but Happy...

Thank You En.Suami... (^_^) Ni tengah bulan kan??? Paham-paham je la... Ngeee~~

Pagi tadi, macam biasa saya ni jadi isteri Mithali masakkan makanan untuk breakfast sebelum gerak pergi kerja supaya perut kami tak lapar dan bunyi kruk~~kruk~~kruk~~~ (^_^)

Masa breakfast tu, saya bagitau...
Hujung minggu ni nak pergi jalan-jalan dating... Pleaseeee~~~ =D
(Dalam hati ni cakap balik...bukan setiap minggu ke??? Hehehehee...)

Movie, makan dan bla~~bla~~bla~~~ 
Even dalam kepala dah set, sekarang tengah bulan laaaa... (-_-) 
Jawapan yang saya dapat seronok sangat dan cukup menyenangkan hati di pagi hari.... 
OK~~ No Problem... Jum!!! (^_^)

Hurm... Maybe gurau awal pagi je kot sebab nak saya happy sebelum gerak pergi kerja... Takpe la... hujung bulan tak lama lagi berlalu... Sabar la weiii~~~ (^_^)

Actually setiap hujung minggu jalan-jalan a.k.a Dating... Apasal pulak pagi ni nak mintak permission???? Bengong dahhhh~~~ (^_-)


Love You People... =)

No comments:

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~