Thursday, April 25, 2013

En.Suami Buat Gwiyomi???

Assalamualaikum... (^_^) Pagi ni rasa lucu sikit bila tengok balik gambar-gambar En.Suami malam tadi... Semalam, tengah duduk lepak tunggu nak maghrib, saya tanya kat En.Suami dah tengok tak Gwiyomi??? Dia tanya balik macam mana Gwiyomi tu?? Pernah dengar tapi tak tengok lagi sebab line slow nak bukak youtube...

Then saya bagitau la, saya akan tunjuk step-step Gwiyomi dan nanti dia ikut. Pastu saya ambik gambar dan susun ikut step yang dia buat, itu lah Gwiyomi.... (^_^) Hehehhe~~~ Dia pun dok buat muka kiut macam yang saya suruh dan saya ambik gambar... hehehhe~~~ Lucu pulak bila tengok balik gambar ikut urutan 1 sampai 6.... En.Suami macam budak-budak dengan rambut tak terurus dan baju jubah solatnya.... Ngeeeee~~~~ (^_^)

Gwiyomi gwiyomi version En.Suami.... =P

Aksi Comel En.Suami... (^_^)

3 comments:

adda syuhada said...

memang comel..sporting..

Nurhayati Morshidi said...

mcm budak2 je perangai, tp nasib baik matang dlm berumah tangga. :))

Anonymous said...

hahaha..memang comel suami sis buat gwiyomi ^_^

Istighfar

ISTIGHFAR, kalimah yang sangat pendek, memiliki makna yang sangat dalam, sangat indah dalam hidup kita dan memiliki 2 makna.

1. Setiap kali kita mengucap Astagfirullahal'adzim, bererti kita memohon ampun dan maaf daripada Allah, minta ditutupkan aib kita. Semakin kerap kita beristighfar, semakin bersihlah kita dari dosa, kesalahan dan keaiban. Sebab itu Allah menyukai hamba yang beristighfar, kerana tak satu pun antara kita yang bersih dari dosa. Maka beristighfarlah agar Allah mengampuni dosa, kesalahan dan menutupi aib kita.

2. Setiap kali beristighfar, bererti kita brsungguh2 mohon daripada Allah agar memperbaiki hidup kita, menguatkan aqidah kita, membuat kita nikmat dalam ibadah khusyuk dan menjadikan akhlaq kita mulia.

Wallahualam~~~